SMA napelemes inverter


SMA napelemes inverter


smaSMA – The Future of Solar Technology
(A napenergia hasznosítás jövője)

A világszerte piacvezető SMA napelemes rendszerek szolár invertereinek és monitorozó rendszereinek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Minden napenergia hasznosító üzem legfontosabb technológiai elemeként és középpontjaként az SMA szolár inverterei a napelemek által előállított áramot visszatáplálható váltóárammá alakítják. Továbbá intelligens rendszerirányítókként ezek felelősek a termelés monitorozásáért és a visszatáplálás felügyeletéért. A nagy hatékonyság mellett az SMA invertereit a hosszú élettartam és vonzó árak jellemzik.

Akik napenergia hasznosító üzem létrehozása mellett döntenek, hosszú távú megtérülésre számíthatnak befektetésükkel. Az SMA egy helyen kínál piacvezető technológiát és professzionális szolgáltatásokat. Szolgáltatásunk magában foglalja a szokásos ötéves jótállási időszakot minden inverterre, valamint számos további szolgáltatást és szerződési lehetőséget akár 25 éves érvényességgel. A Sunny Boy és Sunny Mini Central invertereink gyors berendezéscsere szolgáltatása garantálja, hogy még a legrosszabb esetben is minimális legyen az üzemszünet.

SMA Sunny Boy SB 2000HF-30/2500HF-30/3000HF-30 napelemes inverter

sbhf1

 

A galvanikus leválasztású inverterek új generációja. Az SMA legújabb technológiájával felvértezve, a Sunny Boy HF sorozat a transzformátoros inverterek között ebben a teljesítménytartományban a legmagasabb hozamot nyújtják. Az új SUNCLIX DC-oldali csatlakozással, a csatlakoztatható napelemmező földeléssel (opciós) és a gyors konfigurációs megoldással a felszerelés és beüzemelés még könnyebb lesz – köszönhetően az inverter kis súlyának is.

A 175-700 V-os tág bementi feszültség-tartomány szokatlanul rugalmas alkalmazásokat tesz lehetővé. A modern grafikus kijelző és drótnélküli Bluetooth® kommunikáció különösen felhasználóbaráttá teszi a készüléket.

 

Felhasználói kézikönyv

Technikai paraméterek

SMA Sunny Boy SB 3000TL-21/3600TL-21/4000TL-21/5000TL-21 napelemes inverter

SMA_Sunnyboy_3000TLAz SMA legújabb technológiájával felvértezve, a Sunny Boy TL sorozat a transzformátor mentes inverterek között ebben a teljesítmény-tartományban az egyik legmagasabb hozamot nyújtják. Még magasabb hatásfokkal és bemeneti feszültség tartománnyal. SUNCLIX DC-oldali csatlakozással, a csatlakoztatható napelemmező földeléssel (opciós) és a gyors konfigurációs megoldással a felszerelés és beüzemelés még könnyebb lesz – köszönhetően az inverter kis súlyának is.

A 175-750 V-os tág bementi feszültség-tartomány szokatlanul rugalmas alkalmazásokat tesz lehetővé. A modern grafikus kijelző és drótnélküli Bluetooth® kommunikáció különösen felhasználóbaráttá teszi a készüléket. Ugyan az, csak jobb!

 

Felhasználói kézikönyv

Technikai paraméterek

SMA Sunny Tripower STP 5000TL-20/6000TL-20/7000TL-20/8000TL-20/9000TL-20/10000TL-20/12000TL-20 napelemes inverter

tripower5-9k_01Új generációs SMA TriPower inverterek melyek már tartalmazzák a cég legújabb WebConnect modulját is, mellyel egyszerűen és gyorsan megvalósítható az internetes kapcsolat és ez által tökéletes monitoring rendszer alakítható ki, amiben nagy segítségünkre van a cég SunnyPortal weboldala.

Az Optiflex, Optiprotect és SUNCLIX mind lenyűgöző és új funkciók, de a Sunny Tripower ennél sokkal többet kínál. Vegyük például a maximális hatásfokot ami több mint 98 százalék és ez tovább növeli a termelékenységet és segít csökkenteni a működési költségeket. Ezek az inverterek beépített grafikus kijelzővel vezeték nélküli Bluetooth kommunikációval, WebConnect modullal, OptiCool hűtéssel és 98,1 %-os hatásfokkal rendelkeznek. Ennek a sorozatnak mindegyik tagja két MPP elektronikát tartalmaz.

 

Felhasználói kézikönyv

Technikai paraméterek

SMA Sunny Tripower STP 20000TL-30/25000TL-30 napelemes inverter

sunnytripowerA Sunny Tripower 20000TL / 25000TL ideális inverter nagyméretű kereskedelmi és ipari üzemek számára. Nem csak a rendkívül magas hatásfoka (98,4%) és a kiemelkedő hozamok miatt, de a hatalmas tervezési rugalmasság és kompatibilitás miatt ideális választás a mai modern napelemes rendszerekhez. Rugalmas a telepítési körülményeket tekintve a széles bemeneti feszültség tartomány és a megduplázott bemenetek miatt.
A jövő már most: Sunny Tripower 20000TL / 25000TL inverterek már tartalmazzák az élvonalbeli hálózat menedzsment funkciókat, mint például az integrált üzemirányítási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az inverter szabályozza meddő teljesítményt a csatlakozási pontokban. Külön vezérlőkre már nincs szükség, így csökkentve a rendszer költségeit és biztosítva az üzemek meddő teljesítmény igényét.

 

Felhasználói kézikönyv

Technikai paraméterek