Napelem.. Miért?


Napelem.. Miért?


Mert..

A napenergia egy megújuló energiaforrás. Míg a hagyományos energiahordozók szennyeznek, vagy veszélyesek. A napelem tiszta és veszélytelen energiát biztosít. És tudomásunk szerint az elmúlt néhány millió évben nem emelkedett az ára.

Mert..

Magyarország természeti adottságai a napelemes energiatermelés szempontjából rendkívül kedvezőek. Az évi napsütéses órák száma az európai átlag felett van.

Mert..

Jó befektetés, ami pénzt spórol önnek és növeli az ingatlana értékét.

Mert..

Védi a környezetét.

Mert..

Egy élhetőbb világot biztosít gyermekeinek.

Mert..

Nincsenek mozgó alkatrészek, minimális a karbantartás. Nem zavarja a szomszédokat.

Mert..

Már mindent leszigetelt, ajtót-ablakot kicserélt, új kazánt vásárolt, de az elektromos fogyasztást nem tudja csökkenteni..?

Mert..

A tetőre szerelt napelemek árnyékoló hatása nyáron akár több fokkal is csökkentheti az épület belső hőmérsékletét.

Mert..

Egy jól megépített rendszerrel akár nullára is kihozhatjuk háza villamos energiaszámláját. Egy hálózatra kapcsolt napelemes rendszer képes a nyáron megtermelt többletenergiát borús időkre elraktározni. Az áramszolgáltatótól kapott oda-vissza mérő óra méri a napelemek leadott energiáját és saját fogyasztását, csak a kettő különbségéért kell fizetni. Persze ha többet termel, akkor annak az árát is megkapja.

Mert..

A napkollektoroknál sokkal kiszámíthatóbb. Nem kell vesződnünk a tárolással, ezt a hálózat megoldja helyettünk.

Mert..

Energiára mindig szükség van és lesz. Az áramszolgáltatók az elmúlt 10 évben átlagosan 10%-ot emeltek az árakon minden egyes évben és ennek soha nem lesz vége. Ebben az az egy pozitívum van, hogy így a befektetésünk évről évre nagyobb hasznot hoz.

Mert..

A napelemes mini erőművek műszaki gond nélkül, megbízhatóan működnek és energiatermelésükkel hozzájárulnak a nemzeti jövedelem termeléséhez és az energiaimporttól való függőségünk csökkentéséhez.