Helyszíni felmérés, tanácsadás


Helyszíni felmérés, tanácsadás


napelem_tanacsadasAhhoz, hogy ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb napelemes rendszert válasszák nagyon sok információra van szükségük. Jelenleg a napelemes ipar még mindig fejlődik és ezzel a fejlődéssel lépést kell tartanunk, ezért kollégáink is folyamatosan képzik magukat. Így a megfelelő információk birtokában segítenek ügyfeleinknek megtalálni a tökéletes napelemes rendszert ami mind ár/érték arányban és minőségben is a legjobb választás számára.napelem_tervezes

Azt sajnos el kell fogadnunk, hogy nem minden ingatlan alkalmas napelemes rendszer telepítésére, de a megfelelő technológiák használatával és a kellő szaktudás birtokában már napról napra több olyan tetőfelület van ami gazdaságosan használható napelemes energia termelésre.

Hogy segíteni tudjunk önnek és elégedett ügyfeleink közt üdvözölhessük a későbbiekben, első körben fel kell vennie velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti a kapcsolat menüpontban vagy pedig, ha már konkrét elképzelése van akkor az ajánlat kérő űrlapunk kitöltésével meggyorsíthatja a folyamatot.

És, hogy mennyibe kerül ez önnek? Első körben azt mondanám, hogy ingyenes, de sajnos ez nem minden esetben igaz. Székesfehérváron és fejér megyében egy időpont egyeztetés után valóban ingyenesen el tudjuk végezni a helyszíni felmérést és szaktanácsadást, de más régiókban az utazási költségeket sajnos át kell hárítanunk ügyfeleinkre. Természetesen ezt az összeget a későbbiekben jóváírjuk ha nálunk rendeli meg a napelemes rendszer kivitelezését.

Miből áll egy helyszíni felmérés és szaktanácsadás :

   1. Kollégánk megvizsgálja az épületet és környezetét. Kiemelkedő figyelmet fordítva a használható tetőfelületek tájolására, a tető és falak szerkezetére és a már meglévő villamos hálózatra.
   2. Egy villanyszámla és a felhasználói szokások, esetleges későbbi igények figyelembe vételével közösen meghatározzák az igényeket, melyhez kollégánk már a helyszín ismeretében meg tudja mondani milyen és mekkora napelemes rendszerre van szükségük.
   3. Tájékoztatás nyújtása a jelenlegi árakról, trendekről és technológiákról, mely után ön már tudni fogja mire van szüksége.
   4. Rendszer tervezés és árajánlat készítése.

napelem_tanacsadas2